Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej na stronie wszystkoociasteczkach.pl Zamknij

Wyszukaj produkty:

opis
nazwa
kod produktu
cena od do
producent
minimalna ilość od do
Wyszukiwarka zaawansowana
Jesteś tutaj: Strona główna »RODO
Koszyk
Produktów w koszyku: 0
Wartość: 0,00 zł
Logowanie
Kategorie sklepu

OBOWIĄZEK INFORMACYJNY

 

Poniżej znajdują się wszelkie niezbędne informacje dotyczące przetwarzania Twoich danych osobowych.

 

Jak przetwarzamy dane osobowe?

 

Sklep internetowy jest Administratorem Twoich danych osobowych. Dane kontaktowe i firmowe znajdują się w zakładce „O nas” lub „O firmie” oraz „Kontakt”.

 

W jakim celu i na jakiej podstawie są przetwarzane Twoje dane osobowe, oraz przez jaki czas?

 

Twoje dane osobowe zamówienia wykorzystywane są w następujących celach:

1.      Zawarcia i wykonania łączących nas umów, realizacji zleceń dotyczących produktów, realizacji zapytań dotyczących ofert i produktów, w tym zapewnienia poprawnej jakości usługi – przez czas trwania umowy i rozliczeń po jej zakończeniu, przez czas realizacji zleceń i zgłoszeń oraz po ich zakończeniu, jak również  też przez czas przedawnienia roszczeń oraz do momentu ustania przetwarzania danych - art. 6 ust. 1 b RODO;

2.      Wykonania ciążących obowiązków prawnych, np.: wystawianie i przechowywanie faktur oraz dokumentów księgowych, udzielanie odpowiedzi na reklamacje w terminie i formie przewidzianej przepisami – przez czas wykonywania obowiązków i czas, w którym przepisy prawa nakazują przechowywanie dokumentów – art. 6 ust. 1 lit. C RODO;

3.      Ustalanie, obrona i dochodzenie roszczeń – przez czas w jakim przedawniają się roszczenia wynikające z umowy – art. 9 ust. 2 lit. f RODO;

 

Które dane należy podać?

 

W celu wykonania zleconej usługi (tj. zawarcia umowy), realizacji zapytań i zgłoszeń, należy podać dane wskazane w formularzu (dane identyfikacyjne m.in.: imię, nazwisko, dane firmy, adres e-mail, telefon kontaktowy, podstawowe informacje o nieruchomości). Dane te są potrzebne do realizacji umów, zleceń i zgłoszeń.

 

Komu są przekazywane Twoje dane osobowe?

 

Odbiorcami Twoich danych osobowych są:

1.      podmioty obsługujący nasze systemy teleinformatyczne i udostępniające nam narzędzia teleinformatyczne;

2.      Nasi pracownicy;

 

Przysługujące Tobie Uprawnienia.

 

Jako Administrator danych zapewniamy Tobie następujące uprawnienia, w wykonaniu których możesz złożyć wniosek o:

1.      Sprostowanie (poprawienie) danych;

2.      Usunięcie danych przetwarzanych bezpodstawnie lub umieszczonych w naszych serwisach internetowych,

3.      Ograniczenia przetwarzania (wstrzymanie operacji na danych – stosownie do złożonego wniosku);

4.      Dostęp do danych (o informację o przetwarzanych przez nas danych oraz o kopię tych danych );

5.      Przeniesienie danych do innego administratora danych.

6.      Prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych gdy odbywa się to na podstawie prawnie uzasadnionego interesu Administratora.

 

Z tych praw można skorzystać składając wniosek w siedzibie Administratora lub dzwoniąc pod numer podany powyżej. Aby mieć pewność, że jesteś uprawniony do złożenia wniosku, możemy poprosić o dodatkowe informacje pozwalające Ciebie uwierzytelnić.

 

 

Skarga.

 

Masz prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli uważasz, że przetwarzanie Twoich danych narusza przepisy prawa.

 

Sposób przetwarzania.

 

Twoje dane osobowe są przetwarzane elektronicznie i ręcznie.

 

Bezpieczeństwo.

Administrator dokłada wszelkich starań, aby zapewnić wszelkie środki fizycznej, technicznej i organizacyjnej ochrony danych osobowych przed ich przypadkowym czy umyślnym zniszczeniem, przypadkową utratą, zmianą, nieuprawnionym ujawnieniem, wykorzystaniem czy dostępem, zgodnie ze wszystkimi obowiązującymi przepisami.

Hurtownia odzieży - Wólka Kosowska

Serdecznie zapraszamy do zakupów w naszym sklepie internetowym e-wolka.pl stanowiącego jedną z czołowych hurtowni odzieży online. W ramach bogatego wachlarzu uwzględnionych w ofercie produktów, proponujemy naszym wirtualnym Klientom niezwykle szeroki zakres asortymentu z kategorii mody damskiej i męskiej. Dodatkowo, posiadamy ciekawą gamę wyrobów dziecięcych i młodzieżowych. Systematycznie rozbudowywana baza prezentowanych towarów obejmuje nie tylko odzież, ale również eleganckie i modne obuwie, praktyczne artykuły gospodarstwa domowego, akcesoria i zabawki, a nawet drobne AGD.

Domeną marki jest bezustanne podążanie za dynamicznie zmieniającymi się trendami, dzięki czemu zaopatrując się w naszej hurtowni, zawsze będziesz mógł być na topie. Gwarantujemy konkurencyjne ceny, częste akcje promocyjne oraz wiążące się z tym rabaty i przeceny. Siedziba prowadzonej przez nas firmy znajduje się na terenie Wólki Kosowskiej. Wysyłkę zamówionego przez Klienta towaru realizujemy maksymalnie do 48 godzin od daty dokonania zakupu. Gorąco zachęcamy do bliższego zapoznania się z nasza ofertą.